Eventi u Zagorju

Ako želite drugačije iskustvo koje će potaknuti na rad, kreativnost i razmišljanje hotel Trakošćan pruža idealnu lokaciju za poslovne sastanke, seminare, radionice, evente i manje kongrese. Poslovi različitih profila i sadržaja, te poslodavci različitih mogućnosti mogu ostvariti maksimum svojih poslovnih ideja i kapaciteta u našem poslovnom centru.
Moderan polivalentni poslovni centar ima kapacitet 300 mjesta i vrhunsku tehničku opremu, stoga može zadovoljiti potrebe organizacije i najzahtjevnijih evenata. Za potrebe održavanja manjeg kongresa ili seminara, velika polivalentna dvorana može biti podijeljena na 3 sekcije u kojima je mogući različiti raspored sjedenja prema shematskom prikazu.
Ako želite organizirati kongres, seminar, radionicu možemo skrojiti ponudu prema vašim željama jer se naše dvorane vrlo brzo transformiraju u oblike koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sastanke.
Hotel Trakošćan nudi sve na jednom mjestu – praktičnost, funkcionalnost, profesionalizam, stručnost u modernom i ugodnom ambijentu gdje ćete moći održati sve vaše važne poslovne događaje. Dio za seminare i sastanke ima vanjski atrij, s ugodnim barom, gdje možete predahnuti između seminara .
Nakon radnog dijela i uspješnog seminara omogućite svojim zaposlenicima druženje i potaknite njihovu motivaciju, kreativnost i timski rad uz našu ponudu sportskih aktivnosti ili opuštanja u hotelskom wellness centru u Zagorju. Zadovoljni zaposlenici odlučujući su faktor svake uspješne korporacije.

Kongresi Kongresi
Kongresi Kongresi
Kongresi Kongresi
Kongresi Kongresi
Team building u Zagorju

U ambijentu prekrasnih brežuljaka, šuma i neposrednoj blizini dvorca Trakošćan, organizirajte team building u Zagorju i osnažite timski duh vaših kolega i prijatelja. Paraglajding, planinarenje, pješačke ture, jahanje, off road vožnja čekaju na vas. Ljepote Zagorja i odmor očiju u zelenilu koje će vas okruživati uz dobro raspoloženje i puno smijeha. Nakon cjelodnevnog druženja okrijepite se uz našu probranu vinsku kartu i uživajte u delicijama domaće kuhinje.
Naše team building pakete moguće je spojiti s poslovnim sastancima, tako da za vas možemo organizirati posebno skrojeni event u kojem ćemo vam osmisliti radni dio povezan sa zabavom.

Kongresne dvorane

Kongresne dvorane mogu se podijeliti u 3 različita oblika kako je prikazano u shematskom prikazu. Tri oblika koja možemo ponuditi su „U“, „T“ i Parlament oblik. Također razmještaj stolica u dvorani možemo ponuditi u oblicima „kolegij“, „okrugli stol“ i „kino“.

 "U" SHAPE"T" SHAPEPARLAMENT
KLOTILDA100100150
JULIANA454575
ELIZABETA252540

 KOLEGIJOKRUGLI STOLKINO
KLOTILDA100130300
JULIANA4565150
ELIZABETA252070
ROZALIJA--50

 BANKETKOKTEL
KLOTILDA220-
JULIANA100-
ELIZABETA60-
ROZALIJA40-

 L x WAREA
KLOTILDA30m x 10m303 m2
JULIANA14m x 11m165 m2
ELIZABETA9m x 9m82 m2
ROZALIJA6m x 9m55 m2

Za uspješan rad dvorane su opremljene još i LCD projektorom, automatskim projekcijskim platnom, kamerom, binom, mikrofonom, bežičnim internetom i brojnim drugim tehničkim elementima.

Login Form
Register Form