Organizacija vjenčanja

Vaše vjenčanje iz bajke sada više nije san! Ako želite zaista jedinstveno i neponovljivo vjenčanje, mjesto koje će vam to omogućiti je jedan od najpoznatijih i najposjećenijih hrvatskih dvoraca. Romantično okruženje dvorca i Hotela Trakošćan naša je zajednička misija. Osjećajte se poput princeze i princa izgovarajući vaše zavjete s pogledom na dvorac. Dovoljno je napraviti popis gostiju a naš profesionalni team pobrinut će se za organizaciju vjenčanja.
Izradit ćemo ili dopuniti vaš planer vjenčanja, osmisliti uređenje ambijenta dvorane prema vašim željama, kapaciteta do 300 uzvanika.

Ova lokacija okrunjena s 4 zvjezdice pružit će vam nezaboravno iskustvo. Hotel Trakošćan stoji vam na usluzi organizacije vjenčanja, bez obzira da li se radi o velikom događanju ili malom intimnom vjenčanju. Planirajte s nama Vaš poseban dan u životu, a mi ćemo Vam pomoći osmisliti sve detalje. Osim samog hotela, nudimo vam mogućnost prijema gostiju ispred dvorca, kao i fotografiranje u autohtonom ambijentu. Naša terasa hotela okružena zelenilom idealna je za romantično druženje i ceremoniju.
Kreirali smo za vas posebno osmišljene pakete za svadbene svečanosti koje uključuju brojne pogodnosti za vas i za vaše uzvanike.

Vjenčanja Vjenčanja
Vjenčanja Vjenčanja
Vjenčanja Vjenčanja
Vjenčanja Vjenčanja
Vjenčanja Vjenčanja
Vjenčanja Vjenčanja
Kraljevsko vjenčanje

Posebni smo po tome što je naša lokacija zaista jedinstvena u ovom dijelu Hrvatske. Trakošćan je najpoznatiji i najposjećeniji, a svakako i najatraktivniji dvorac Hrvatskog Zagorja. Neposredna okolica dvorca koji je pripadao slavnoj obitelji Drašković oblikovana je kao pejzažni park u kojem jezero, livade, grupacije drveća i grmlja čine skladnu hortikulturnu cjelinu, a ispred samog dvorca možemo za vas i vaše uzvanike organizirati fotografiranje. Inspiracija za fotografa na mjestu poput ovoga zasigurno ne nedostaje. Osim u prekrasnom parku, moguće je organizirati fotografiranje i u samom dvorcu Trakošćan, točnije na lovačko viteškoj terasi.
Ispijanje koktela dobrodošlice u predvorju dvorca, dekoracije i doživljaj kao iz bajke naša su prepoznatljivost. Neposredno uz šetnicu nalazi se kapelica Sv. Križ iz 18. stoljeća u kojoj se održavaju „Trakošćanska vjenčanja“. Međutim, jednako posebno i jedinstveno može biti vjenčanje sklopljeno u romantičnom perivoju park šume, nalik na engleske vrtove.

Vjenčanje iz bajke

•Gastronomska ponuda: svečani prijem dobrodošlice, svečani svadbeni menu-i, bo-gat izbor pića
•Dekorativne usluge (cvjećar / aranžer, light show, najam dekorativnih kulisa, mogućnost tematskih dekoracija, vatromet)
•Foto usluge
•Beauty program (maser, frizer, kozmetičar, vizažista)
•Spa & Wellness program za mladence
•Organizacija zabavnog programa (solo pjevači za ceremoniju vjenčanja, klasična glazba (kvartet) za ceremoniju vjenčanja, glazbeno-zabavni sastav za svečanu večeru, tradicionalna tamburaška glazba, DJ za svečanu večeru, svečane povijesne gar-de, folklorne ili plesne skupine, povijesni plesni ansambli, viteška ceremonija, povi-jesni notar)
•Organizacija momačkih i djevojačkih večera
•Apartman za mladence
•Posebna ponuda noćenja za uzvanike
•Organizacija ceremonije vjenčanja (kapelica uz dvorac sa svećenikom, predvorje ili terasa dvorca, prostori hotela, na otvorenom, uz jezero, obližnji matični uredi i crkve)
•Najam tradicionalne kočije s konjskom zapregom
•Organizacija slastičarskih usluga (svadbena torta, kolači, pokloni za uzvanike)

Djevojačke večeri

Uz organizaciju vjenčanja nudimo vam i organizaciju djevojačke večeri. Prije ulaska u bračnu luku običaj je da mlada i mladoženja, svatko sa svojim društvom, u veselom tonu proslave zadnji samački izlazak. Kako bi vaša djevojačka večer bila nezaboravno iskustvo, okupite svoje najdraže cure i priuštite si sasvim drugačiju zabavu u srcu Hrvatskog zagorja, samo 45 minuta vožnje automobilom od Zagreba. Naše posebno skrojene ponude nude vam opuštanje u wellness centru uz bazen, jacuzzi, saune, masaža, te ostalih tretmana ljepote. Naš poseban prostor hotela pripremamo u party zonu za vas. Nudimo vam najam prostora s rasvjetom i glazbom, pjenušac uz mini zalogaje, bogati buffet meni, prigodne slastice, kolače ili torte po odabiru, raznoliku ponudu alkoholnog i bezalkoholnog pića, vode. Uz naše pakete nudimo vam i dekoraciju prostora te kasni check out iz hotela.

Login Form
Register Form