Rezerviraj odmah

Datum dolaska:

Datum odlaska:

Pristupni kod (opcija)

Promijeni/Otkaži rezervaciju»

Organizacija vjenčanja

Vaše vjenčanje iz bajke sada više nije san! Ako želite zaista jedinstveno i neponovljivo vjenčanje, mjesto koje će vam to omogućiti je jedan od najpoznatijih i najposjećenijih hrvatskih dvoraca. Romantično okruženje dvorca i Hotela Trakošćan naša je zajednička misija. Osjećajte se poput princeze i princa izgovarajući vaše zavjete s pogledom na dvorac. Dovoljno je napraviti popis gostiju a naš profesionalni team pobrinut će se za organizaciju vjenčanja.
Izradit ćemo ili dopuniti vaš planer vjenčanja, osmisliti uređenje ambijenta dvorane prema vašim željama, kapaciteta do 300 uzvanika.
Ova lokacija okrunjena s 4 zvjezdice pružit će vam nezaboravno iskustvo. Hotel Trakošćan stoji vam na usluzi organizacije vjenčanja, bez obzira da li se radi o velikom događanju ili malom intimnom vjenčanju. Planirajte s nama Vaš poseban dan u životu, a mi ćemo Vam pomoći osmisliti sve detalje. Osim samog hotela, nudimo vam mogućnost prijema gostiju ispred dvorca, kao i fotografiranje u autohtonom ambijentu. Naša terasa hotela okružena zelenilom idealna je za romantično druženje i ceremoniju.
Kreirali smo za vas posebno osmišljene pakete za svadbene svečanosti koje uključuju brojne pogodnosti za vas i za vaše uzvanike.

Vjenčanja Vjenčanja
Vjenčanja Vjenčanja
Vjenčanja Vjenčanja
Vjenčanja Vjenčanja
Vjenčanja Vjenčanja
Vjenčanja Vjenčanja
Login Form
Register Form