Rezerviraj odmah

Datum dolaska:

Datum odlaska:

Pristupni kod (opcija)

Promijeni/Otkaži rezervaciju»

Dobrodošli u naš restoran

Ugodan ambijent naših restorana pravo je mjesto za vaš vrhunski kraljevski doživljaj s pogledom na jedan od najljepših dvoraca Europe. Zaboravljeni recepti bakinih jela u sasvim novom ruhu čekaju na vas u našim restoranima u prekrasnom zagorskom ambijentu. Bilo da želite gurmanski užitak okruženi zelenilom na terasi našeg hotela ili želite uživati u podnožju dvorca nudimo vam izbor od 3 restorana. Vrhunski restorani u Zagorju, i to naša dva hotelska restorana, a la carte restoran „Arx Thacorum“, pansionski restoran „Drašković“, te izdvojeni restoran u Zagorju u podnožju samog dvorca Trakošćan nude razne delicije, a kao posebnost, izdvojili bismo ponudu tradicionalnih zagorskih jela. Inovativni pristup, ponuda autorskih jela, slastica kao i drugih specijaliteta učinit će boravak u našim restoranima praznikom za nepca naših gostiju. Veliki izbor domaćih i stranih pića te vina koja uz stručnu pomoć našeg ljubaznog osoblja možete kušati u vinoteci hotela, zatvaraju krug potpune gastronomske ponude ove destinacije.

Restaurant Restaurant
Restaurant Restaurant
Restaurant Restaurant
Restaurant Restaurant
Restaurant Restaurant
Restaurant Restaurant
Brunch u Hotelu Trakošćan

Pitate što je brunch? Brunch je jednostavno breakfast (doručak) + lunch (ručak) odnosno obrok koji se uživa od kasnog jutra do ranog popodneva, a objedinjuje hranu koja se poslužuje i za doručak i za ručak. Obično se brunch priprema vikendom, kad se kasnije ustaje i ima više vremena za uživanje u ovom raskošnom obroku.
Bilo da želite doći s obitelji, u dvoje ili sami ovaj novi trend u našem hotelu slijedi sve svjetske hotele i restorane. Pridružite nam se svake nedjelje od 12 h u hotelu Trakošćan uz čašu pjenušca te tople i hladne delicije u našem restoranu. Cijena uključuje piće dobrodošlice i bogati švedski stol sa slasticama. Djeca do 12 godina su gratis!

Login Form
Register Form